Schoonmaakbedrijf voor de regio Parkstad

Schoonmaken is een vak. Een vak dat wij als geen ander verstaan. En dit laten Dave en Nicole, dag in dag uit, weer zien. Wij werken flexibel en nauwkeurig en zijn een begrip onder schoonmaakbedrijven in Parkstad en omstreken.

GWR.13.0105

Vakkundige schoonmaak voor particulieren en bedrijven

De dienstverlening van schoonmaakbedrijf Gorenjec V.O.F. bestaat hoofdzakelijk uit algemene schoonmaaktaken en onderhoud van uw woning of bedrijf. Ook zijn wij gespecialiseerd in specifieke reiniging van ruiten en kozijnen, hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en kunnen we met u een deskundige en vakkundige oplossing bedenken. Ook doen wij periodiek schoonmaakonderhoud en de opleveringsschoonmaak van onder andere (nieuwbouw-, vakantie-)woningen, scholen, hotels en bedrijven.

Bekijk onze acties

Het juiste vloeronderhoud bij het reinigen van natuursteen

Het juiste vloeronderhoud

Schoonmaakbedrijf Gorenjec weet precies welke soort ondergrond baat heeft bij een bepaalde reinigings- en onderhoudstechniek. U kunt ons inschakelen voor het opboenen, opklossen, strippen en polijsten van uw vloer.

Specialist in osmosebewassing

Specialist in osmosebewassing

In het Nederlandse water zit kalk en chloor. Dit zorgt ervoor dat tijdens het glazenwassen toch nog strepen kunnen achterblijven op de ramen. Met osmosebewassing gebeurt dit u niet. Onze glazenwassers zijn gespecialiseerd in osmosebewassing en zorgen voor blinkende ruiten.